Școala de Pilotaj Sportiv Auto Blic

Înfiinţata în anul 2000, în baza Legii 69/2000 Asociaţia Club Sportiv Auto Blic este cunoscuta în lumea motorsportului românesc şi nu numai, prin activitatea organizatorică în principal. În acest sens în portofoliul ACS Auto Blic sunt nu mai puţin de 18 ediţii ale raliului Braşovului, 3 ediţii de raliul României, 7 ediţii de raliul Tara Bârsei, câte 7 ediţii ale raliului Harghitei şi Bacăului, câte 4 ediţii Transilvania Rally şi Arad Rally, 2 ediţii de Timiş Rally şi o ediţie a raliului Mureşului. De asemenea clubul braşovean a fost licenţiat pentru nu mai puţin de 40 de etape de viteză în coasta desfăşurate în zona Braşovului dar şi la Păltiniş (Sibiu) și Baia Mare.

Pe lângă activitatea de organizator de competiţii auto ACS Auto Blic a desfăşurat şi desfăşoară o serie de acţiuni de descoperire, susţinere şi promovare a tinerilor dornici să practice sportul cu motor. În acest sens stau mărturie peste 10 ediţii de Promo Rally / O Noua generaţie / Dunlop Drivers desfăşurate sau aflate în curs de desfăşure în cei aproape 20 de ani de activitate.

În mod firesc după activitatea desfăşurată în rândul tinerilor aspiranţi la meseria de pilot, în anul 2018 ACS Auto Blic pune bazele pentru înfiinţarea secţiei:

„Şcoala de Pilotaj Sportiv Auto Blic”
Acreditată de Federaţia Romană de Automobilism Sportiv, şcoala îşi propune să asigure un climat organizat şi profesionist tuturor celor care îi pășesc pragul.

Avându-i ca lectori pe binecunoscuţii sportivi Prof. Florin Hangu şi Manu Mihalache pentru probele practice, iar pe Cristian Andrei – director sportiv Auto Blic şi pe Bela Stoica – preşedinte ACS Auto Blic pentru lecţiile teoretice, şcoala doreşte să devină de-a lungul timpului încă o secţie cu rezultate excelente.

Pentru mai multe detalii va rugam sa accesati urmatorul link: www.autorally.ro/PSAB/acasa.html

Advertisements
Categories Uncategorized

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close