Titi Aur revine în CNR din 2018

 

Octuplul campion național la raliuri, vasluianul Constantin”Titi” Aur revine pe probe speciale ale Campionatului Național de Raliuri Dunlop din sezonul 2018. Acesta a confirmat că va alerga la bordul unei Skoda Fabia R5 alături de Silviu Moraru, copilot cu care a obținut două titluri naționale.

Bârlădeanul are un palmares impresionant în automobilismul românesc. Are 8 titluri naționale la raliu obținute în sezoanele 1995, 1997, 1998, 1999, 2000, 2001, 2002 și 2006. Aceasta a obținut campionatele cu ajutorul unor mașini de top: Audi S2, Toyota Celica GT-185, Seat Cordoba WRC, Skoda Octavia WRC, dar și Mitsubishi Lancer Evo 9 de Grupa N4. El a mai obținut și două titluri la viteză în coastă, în anii 1997 și 2002. Ultima sa apariție în CNR a fost la Raliul Harghitei în 2014 la bordul unui Mitsubishi Lancer Evo 10 de clasă 3.

Așadar un nume mare revine pe scena raliurilor românești alături de Bogdan Marișca, Vali Porcișteanu, Dan Gârtofan, Simone Tempestini. Skoda lui Titi Aur este încadrată la clasa 2, cea mai performantă din CNR, deci vom vedea evoluții spectaculoase ale vasluianului în CNR 2018.

 

Sursa foto: Facebook-Titi Aur

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close